Taidolla tehdyt nimilaatat ja kaiverrukset Kankaanpäässä

Kysy lisää!

Kankaanpään Kivi taitaa erilaiset kivityöt aina hautakivistä kiviveistoksiin ja erilaisiin muistomerkkeihin. Teemme myös esimerkiksi nimilaatat, kultaukset ja hopeoinnit sekä pronssikirjaimet ja -koristeet.

Kankaanpäässä sijaitsevasta toimipisteestämme käsin palvelemme asiakkaita laajalla alueella, kaikkialla Pohjois-Satakunnassa, sekä esimerkiksi Porissa ja Kauhajoella asti. Tutustu palveluihimme, äläkä epäröi kysyä meiltä lisätietoa erilaisista kivitöistämme!

Kivityöt hautakivien valmistuksesta kaiverruksiin

Kankaanpään Kivi on erikoistunut etenkin hautakivien valmistukseen ja hautakivien kaiverruksiin, mutta teemme kivitöitä laidasta laitaan. Voit tilata meiltä myös erilaiset nimilaatat ja kiviveistokset. Lisäksi teemme tilauksesta muun muassa hautakivien suoristuksia ja kunnostuksia. 

Jokainen tekemämme työ on ainutlaatuinen, sillä Kankaanpään Kivessä kaikki tehdään sataprosenttisesti käsityönä. Töidemme yksityiskohdat on tarkkaan mietitty ja asiakkaan kanssa yhdessä pohdittu. Kivitöiden ammattilaisina osaamme toteuttaa asiakkaan toiveet.

Ainutlaatuiset hautakivet

Kankaanpään Kivi tekee ja toteuttaa hautakivensä käsityönä alusta loppuun asti. Lopputulos on siis varmasti uniikki ja tilaajan toiveiden mukainen. Viimeistellystä työn jäljestä vastaa koulutettu kiviartesaani ja kuvanveistäjä.

Kerro meille toiveesi hautakiven materiaaleista, muodosta ja tekstistä, ja me toteutamme työn korkealla ammattitaidolla. Lisäksi teemme nimikaiverruksia jo olemassa oleviin hautakiviin.

Lue lisää yrityksestämme!

Taidokkaat nimilaatat

Valmistamme taidokkaasti erilaiset ja erityyliset nimilaatat asiakkaiden toiveiden mukaan. Asiakas saa valita nimilaatan kirjaisimen, tyylin, materiaalin, koon ja mallin – me hoidamme tasokkaan toteutuksen. Kauttamme voit hankkia kätevästi myös Paasikivi Oy:n tuotteet, kuten muistolaatat hautakiviin ja muistomerkkeihin.

Tutustu myös tarjoamiimme Paasikivi Oy:n tuotteisiin

Hautakivien suoristukset ja huollot

Tarvitsetko hautakiven oikaisua tai huoltoa? Hoidamme ammattitaidolla hautakivien oikaisut ja uusimme pohjustuksen niin, ettei kivi pääse kaatumaan. Voimme myös esimerkiksi korjata hautakivestä pois lohjenneen palan. Puhdistuksen avulla hautakivi voi saada uudenlaista hehkua, ja uusimme tarvittaessa myös esimerkiksi kaiverrusten kultaukset ja hopeoinnit. Niiden avulla vanhat himmenneet tekstit saadaan uudelleen näkyviin.

Ota yhteyttä!

Tarjoamme myös seuraavia palveluita:

  • Kaiverrustyöt

  • Kultaukset

  • Hopeoinnit

  • Pronssikirjaimet ja koristeet.

Valmistamme nimilaatat, hautakivet ja muut tuotteemme Kankaanpäässä, mutta palvemme myös muualla Pohjois-Satakunnassa. Kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö tuotteistamme tai palveluistamme!